پرسشهای متداول
۱. مساحت مدرسه، تعداد کلاسها و ظرفیت مدرسه چه مقدار است؟
دبیرستان انرژی اتمی دوره اول پسرانه تهران در سال ۱۳۹۳ هجری شمسی در ساختمانی به مساحت ۱۰۰۰ متر مربع تأسیس شد. مدرسه دارای ۹ کلاس و ۲۰۷ دانشآموز در پایه هفتم، هشتم و نهم است که در هر پایه تحصیلی حدود ۶۹ دانشآموز در ۳ کلاس از ۲۳ نفر مشغول به تحصیل هستند.
۲. ساعت کار مدرسه به چه صورت است؟
ساعت شروع به کار ۰۷:۳۰ و ساعت پایان آن ۱۴:۴۵ است. دانشآموزان به طور روزانه در ۶ زنگ ۵۰ دقیقهای به کلاس میروند و مدرسه دو زنگ تفریح ۳۰ و ۴۵ دقیقهای برای صبحانه، ناهار و نماز و سه زنگ ۱۵ دقیقهای برای استراحت در بین کلاسهای درسی دارد.
۳. مدرسه چه امکاناتی دارد؟
مدرسه دارای امکاناتی مانند نمازخانه، کتابخانه، آزمایشگاه درس علوم، سایت کامپیوتر، کارگاه کار و فناوری، سالن غذاخوری، بوفه مواد غذایی، گرمکن غذا، کمد تکالیف، کمد موبایل و کمد دانشآموز است.
۴. برنامه درسی مدرسه به چه صورت است؟
از روز شنبه تا چهارشنبه ۳۰ زنگ آموزشی برقرار است و دانشآموزان طی این روزها علاوه بر آموزش درسهای رسمی، در درسهایی مانند استدلال، کامپیوتر، المپیاد (ریاضی، فیزیک، شیمی) آموزش میبینند. درس ریاضی در دو کلاس حساب و هندسه و درس علوم در سه کلاس فیزیک، شیمی و زیست به صورت مجزا ارائه میشود. ضمناً در روزهای پنجشنبه ۶ زنگ کلاس درسی برای دانشآموزان پایه نهم شامل المپیاد (ریاضی، کامپیوتر، فیزیک، شیمی و نجوم) برگزار میشود.
۵. آموزش زبان خارجی در مدرسه به چه ترتیبی است؟
دانشآموزان برای فراگیری زبان خارجی میتوانند در یکی از کلاسهای زبان انگلیسی یا زبان آلمانی شرکت کنند. امکان شرکت در هر دو کلاس توأمان وجود ندارد و دانشآموزان باید یکی از این دو رشته را انتخاب کنند. پس از انتخاب، امکان تغییر کلاس نیز وجود دارد.
۶. کلاس ورزش در مدرسه کجا و چگونه برگزار میشود؟
کلاسهای ورزشی دو زنگ در هفته در پایه هفتم، هشتم و نهم به ترتیب به یکی از رشتههای بسکتبال، هندبال و والیبال اختصاص دارد. زمین ورزشی دائمی مدرسه، حیاط مدرسه به مساحت ۳۰۰ مترمربع است. (زمین ورزشی سازمان نیز ۹۰۰ مترمربع است که فقط در صورت موافقت سازمان در هر ترم، امکان بهرهبرداری از آن وجود دارد.)
۷. آیا مدرسه در زمینه انجمنهای علمی و پژوهشی برنامهای دارد؟
دانشآموزان در سال دوم تحصیل (پایه هشتم) میتوانند به صورت داوطلبانه در گروههای بیش از ۱۰ نفر، تقاضای برگزاری کلاسهای بیشتر را با عنوان «انجمن» در موضوعات مختلف پژوهشی، علمی و فرهنگی ارائه کنند که عصرها و بعد از پایان ساعت کار رسمی مدرسه از ساعت ۱۵ تا ۱۷ برگزار میشود.
۸. تکلیف و مشق در مدرسه به چه اندازه است؟
دانشآموزان به طور روزانه حدود ۲ ساعت در منزل نیاز به صرف وقت برای مشق دارند و باید آن را روی برگههای مخصوصی که توسط مدرسه در اختیار آنان قرار میگیرد بنویسند و هر روز صبح پیش از آغاز فعالیت مدرسه (تا ساعت ۰۷:۳۰) آن را در کمد تکالیف و در صندوق مربوط به هر معلم بریزند.
۹. آیا مدرسه کتابهای تکلمیلی معرفی میکند؟
برای آموزش دانشآموزان علاوه بر کتابهای درسی که توسط خود دانشآموزان تهیه میشود، بنا به سفارش معلمان، کتابهایی به عنوان کتابهای تکمیلی توسط مدرسه از بازار کتابهای کمک آموزشی تهیه میشود و در اختیار دانشآموزان قرار میگیرد. هزینه این کتابها به صورت مجزا دریافت میشود.
۱۰. آزمونها در مدرسه به چه اندازه و با چه سطحی است؟
آزمونهای مدرسه شامل آزمونهای پایان ترم و میان ترم است. آزمونهای پایان ترم همزمان با مدارس کل کشور در دیماه و خردادماه و آزمونهای میان ترم معمولاً در آبانماه و فروردینماه برگزار میشود. سؤالات آزمونهای میان ترم مطابق سطح آموزشی مدرسه و دشوارتر از آزمون پایان ترم است.
۱۱. مدرسه چه تعداد کارکنان اداری و در چه سمتهایی دارد؟
کارکنان مدرسه عبارتند از مدیر، ناظم، معاون اجرایی، معاون آموزشی، معاون فرهنگی، مشاوران و مسئول روابط عمومی که در استخدام مدرسه هستند. مدیر و تمام معاونان مدرسه از معلمان مدرسه هستند و ساعتهایی را در کلاسهای درس حضور دارند.
۱۲. آیا مدرسه ترم تابستانی دارد؟ آیا شرکت در آن ضرورت دارد؟
در تابستان، مدرسه برای دانشآموزان حدود شش هفته کلاس درسی دارد که طی سه روز در هفته برگزار میشود. در این دوره تابستانی کلاسهای آموزشی مانند المپیادهای علمی، ریاضی، علوم، ادبیات و ورزش برگزار میشود و حضور در این دوره ضروری است.
۱۳. برنامه مدرسه برای برگزاری اردو چیست؟
اردوی مدرسه هر سال در اسفندماه یا اردیبهشتماه در یکی از اردوگاههای کشوری وزارت آموزش و پرورش برگزار میشود.
۱۴. آیا دانشآموزان میتوانند با خود تلفن همراه به مدرسه بیاورند؟
دانشآموزان میتوانند تلفن همراه خود را به مدرسه بیاورند و در آغاز روز و پیش از شروع کلاسها به صورت خاموش در کمد مخصوص موبایل قرار دهند و در پایان روز آن را بردارند. در طول روز کمد موبایل قفل میباشد.
۱۵. شهریه مدرسه به چه میزانی است؟
مدرسه انرژی اتمی یک مدرسه غیردولتی است و هزینههای اداره آن به وسیله شهریه دریافتی از اولیای دانشآموزان و مشارکتهای مردمی تأمین میشود. مبلغ شهریه شامل شهریه مصوب و فوقبرنامه آموزش و پرورش و خدمات ویژه مصوب انجمن اولیای مدرسه است.
۱۶. نحوه استفاده از خدمات حمل و نقل و غذا در مدرسه چگونه است؟
خدمات حمل و نقل و تهیه غذای دانشآموزان هزینهای مجزا از شهریه دارد که در صورت تمایل میتوان ثبتنام کرد و از آن استفاده کرد.
۱۷. مالک ساختمان مدرسه کیست؟
مالک ساختمان دبیرستان، سازمان انرژی اتمی ایران است و مدرسه بابت آن اجاره میپردازد.